Header

 

Beyoğlu ve civarında hizmet sunmaya devam eden ASÇİT firması, tel çit modellerinin kalitesini ortaya koyan bir firmadır. ASÇİT bünyesinde satışa sunulan Panel çit çeşitlerinin hepsi kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Farklı çeşitleri de bulunan bu çit modelleri, pek çok alanda sıklıkla tercih edilen bir koruma yöntemi olmuştur.

Firmanın bu alanda yapmış olduğu tüm çalışmalara da Ascit.com.tr adresi üzerinden ulaşılabilir. Aynı şekilde çit çeşitleri ve fiyatları hakkında da bilgi alınması adına firmanın web sitesinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Tel Çit Nedir?

İstanbul Beyoğlu bölgesinde aktif olarak hizmet hayatına devam eden ASÇİT firması, çit modelleri ile ön plana çıkan bir firmadır. Firmanın uzmanlık alanlarından olan bahçe tel örgü modelleri de tel örgü çit kavramının ne olduğunu ortaya koymaktadır. Günümüzde en popüler çit modellerinden olan tel malzemeli çitler, kullanışlı ve kaliteli ürünlerdir. Tel örgü modeller, galvaniz ve PVC olarak da iki ayrı grup altında satışa sunulmaktadır.

Tel Örgü Çitlerin Özellikleri

Tel çit modelleri, farklı özellikleri ile her zaman ön plana çıkmış çit çeşitleri arasında yer almıştır. Bu modellerin en önemli özellikleri de kullanım alanlarının geniş olmasıdır. Aynı zamanda oldukça uygun fiyatlı olan bu tip çit modellerinin dayanıklılığı da önemli bir özelliktir. ASÇİT firması tarafından satılan bu modellerin genel özellikleri de aşağıda yer almaktadır.

1-Tel Örgü Çitlerin Kullanım Alanları

Tel örgü çit modelleri, kullanım alanları açısından herkesi menun edecek bir özelliğe sahiptir. Bu tip çit çeşitlerinin evlerde ve tarla gibi alanlarda kullanımı oldukça mümkündür. Aynı zamanda bu tip çitlere yapılan eklemeler neticesinde yüksek korunaklı alanlarda da tel örgü çit modelleri kullanılabilir.

2-Tel Örgü Çitlerin Fiyatları

Tel çit fiyatları, ASÇİT firması bünyesinde oldukça ekonomiktir. Firma, tüm çit modelleri için müşterilerine uygun fiyat garantisi sunmaktadır. Ascit.com.tr adresi üzerinden de tel örgü çit modellerinin net fiyatları hakkında kapsamlı bilgi alınması mümkündür. Firma, her zaman tüm çit modellerinde birinci sınıf kalitede malzemeler kullanmayı tercih etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed